VEGALANGS: Stor takk til Osterøy Sogelag

SOM EIN av dei 63 deltakarane på den særs vellukka jubileumsturen «Vegalangs på Osterøy» sundag 18. september, vil eg senda ei stor takk til Osterøy Sogelag.

TUREN STARTA og vart avslutta i Lonevåg. Ruta som vart køyrd, følgde i prinsippet bokverket «Vegalangs på Osterøy – ei kulturhistorisk reise». Med særs gode og lokalkjende guidar vart denne «reisa» svært god og informativ. Her vart mykje god lokalkunnskap formidla! Turen var svært godt organisert med passe lange etappar.

«PIT STOP» på Hamre, Hauge og matøkt i den restaurerte brakalslektskurs_0254øo på Revheim var særs kjærkomne. På Kleiveland venta Erling til gjestebod med dekka bord i låven sin.

EIT VELSMAKANDE måltid vart toppa med informasjon om Sogelaget si 30-årige historie. Litt av ein innsats av dei eldsjelene som står i spissen for Sogelaget! Ikkje få tusen sider med historie og bilde som er dokumentert i sogeskrift og bøker! Vel attende i Lonevåg var det ein særs nøgd flokk kulturinteresserte deltakarar som takka for turen.

OSTERØY SOGELAG har 94 medlemmer og ei mengd bidragsytarar. Arbeidet dei legg ned er av utruleg stor verdi. Eg takka for at turen var open, også for ikkje-30ar-mat01419_cropmedlemmer, slik at me fekk vere med på denne unike kulturreisa i regi av Osterøy Sogelag.

TUSEN TAKK til alle som bidrog til at denne fine og vellukka turen vart ein realitet!

Tertnes, Egil Haug.

Dette innlegget vart lagt inn i Sogelaget med merkelappane , , . Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.